Събития

 

Уважаеми дами и господа,

От името на Физико-технологичния факултет на Пловдивски универститет „Паисий Хилендарски“, гр. Пловдив, имаме привилегията да Ви поканим за участие в първото по рода си национално състезание за ученици във възрастова група 10 – 12 клас:

ФИЗИКА – ИНЖЕНЕРСТВО – ТЕХНОЛОГИИ

Регламентът на състезанието може да видите на посочения линк по-долу.

Състезанието ще се проведе в периода 27-29.04.2018, в сградите на Пловдивския университет.

При въпроси не се колебайте да се свържете с нас: phys.eng.tech@gmail.com Преподавателите от Физико-технологичния факултет са готови да Ви оказват необходимата методическа подкрепа при работата по задачите. Нашите лаборатории са също широко отворени за Вас и Вашите възпитаници. 

Очакваме Ви с нетърпение!

Важни срокове:

Заявка за участие (Приложение 2 от Регламента на състезанието) се подават до 15.04.2018 г.

Заявка за участие в майстоски клас (Приложение 3 от Регламента на състезанието) се подават до 15.04.2018 г.Уважаеми абсолвенти,

Деканското ръководство на Физико-технологичния факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ кани най-учтиво Вас и Вашите близки  да вземете участие в официалната Тържествена Промоция за връчване на дипломите на абсолвентите от випуск 2017 г., която ще се проведе на 24 март (събота) 2018 г. в 6 ауд. (първи етаж, Ректорат) от 11:00 часа.

Във връзка с това молим абсолвентите от база Пловдив  да се явят в 09:30 часа на същата дата в 131 каб. (Учебен отдел), за да положат подпис и да попълнят анкета.

Всички абсолвенти от база Пловдив и база Смолян е необходимо да носят лична карта и бележка от библиотеката, че не дължат книги. Срещу тези документи ще Ви бъдат давани тогите в 129 лаб. (първи етаж, Ректорат) от 09:30 ч. в деня на Промоцията.